23. Albin Johnsén: Om Att Hitta Sin Väg

October 17, 2017

Musik kan verkligen påverka och inspirera människor. Därför är jag väldigt glad att kunna presentera veckans gäst som är Albin Johnsén. Albin är en artist och låtskrivare med låtar som den stora hiten Din soldat med över 41 miljoner streams på spotify. Han har gjort låtar som Tack för idag, Flyg, En sista gång, Hjärtan av guld som var den officiella låten till det svenska damfotbollslandlaget för EM 2017. Hans senaste singel som han släppte bara för någon vecka sen heter om du bara visste. Albin har totalt över 80 miljoner streams på sin katalog.

 

Saker vi pratar om idag är Albins musikkarriär, vad som inspirerade honom till att börja hålla på med musik. Vad för slags budskap han vill säga på scen. Vilken av alla Albins låtar som betyder mest för honom. Hur det går till när han ska skriva en låt. Vi pratar om depression och panikångest samt bra tips för att komma ur det. Albin berättar om hur kändisskapet och pengar har påverkat honom bland många andra saker utan vidare introduktion här är Albin Johnsén.

00:0000:00

22. Johan Ronnestam: Lev Ett Liv Med Passion

October 11, 2017

Veckans gäst är Johan Ronnestam som är entreprenör, föreläsare och han jobbar med varumärken och kommunikation. Han har jobbat med världsstora varumärken som Nike, Adidas, Volvo osv. Han har startat bolag som Baux och Rost Studio. När Johan var yngre var han professionell snowboardåkare. Idag har en stor passion för surfing och bygger i princip sitt liv runt det.

 

Johan är verkligen en passionerad och driven person det märks. Saker vi pratar om idag är Johans snowboard karriär och vad han lärt sig från den. Johan berättar om sin entreprenörsresa vad som inspirerade honom till att bli entreprenör. Hur det har varit att jobba med stora varumärken samt hur Johan jobbar med kommunikation och vad man ska tänka på när det kommer till kommunikation. Vi pratar om passion och varför det är viktigt att ha det i livet. Johan berättar om sin surfing och dess fördelar bland många andra saker utan vidare introduktion här är Johan Ronnestam

00:0000:00

21. Lämna Din Bekvämlighetszon

October 3, 2017

Det är när man lämnar sin bekvämlighetszon som man växer. Vill du fortsätta att vara ditt gamla jag eller utvecklas?

00:0000:00

20. Ställ Dig Själv Rätt Frågor

September 26, 2017

Vem är du? Vad står du för? Vad behöver jag göra? Det är frågor jag vill utmana er att ställa till er själva för att utvecklas.

00:0000:00

19. Agneta Sjödin: Få En Bättre Relation Till Dig Själv

September 19, 2017

Dagens gäst är Agneta Sjödin. Hon är en författare och programledare för tv. Hon har skrivit 8 böcker, från hjärtat, en kvinnas resa och vändpunkter. Agneta har varit programledare för bland annat fångarna på fortet, lets dance, spårlöst och gladiatorerna. I år åkte Agneta iväg på ett äventyr till Västapapua i Indonesien. Där hon tillsammans med ett filmteam fick besöka och träffa 3 olika stammar.

 

Saker vi pratar om i detta avsnitt är hur det kommer sig hur Agneta hamnade i tv världen. Vi pratar om hennes pilgrims resa i Spanien, vad Agneta upptäckte och hur den resa var. Hur hon har utvecklat sin relation till sig själv. Vi pratar om meditation, hur jag och Agneta använder sig av meditation och fördelarna med det. Hur Agneta tror att vi kan göra världen till en bättre plats bland många andra saker. Utan vidare introduktion här är Agneta Sjödin.

00:0000:00

18. Din Tid Är Nu

September 15, 2017

Din tid är nu! Det är dags att utmana sig själv och lämna sin comfortzon.

00:0000:00

17. Per Holknekt: Från Undergång Till Framgång

September 5, 2017

Veckans gäst har har verkligen varit med om livets vändningar. Per Holknekt som är entreprenör, föreläsare och varumärkeskonsult. Per har startat 33 företag vilket är sjukt många. Däribland är han grundare till Odd Molly miljard bolaget, Street style bland många flera. Han har hållit över 1000 föreläsningar. Per har varit skateboard mästare borta i USA när han var yngre. Runt år 2000 förlorad Per allting och hamnade på gatan efter det har han byggt upp miljard bolaget Odd Molly vilket är en riktigt gripande och imponerande story. Per har varit mental Coach för hockeylaget Mora den gångna säsongen när de gick upp till högsta ligan SHL.

 

Idag pratar vi om hur det kommer sig att Per blev entreprenör, vi pratar om hans entreprenörsresa. Hur en perfekt dag ser ut för Per, hur han förbereder sig mentalt för sina föreläsningar, Per pratar om tiden när han var uteliggare, vi diskuterar om resan med Odd Molly bland flera andra saker utan vidare introduktion här är Per Holknekt. 

00:0000:00

16. Skapa En Vision

August 31, 2017

Det är väldigt viktigt att ha en vision för att lyckas. När du har vision har du en riktning att gå mot. Du har en vägen som du följer och vet varför du följer den.

00:0000:00

15. Öppna Upp Dig & Va Ärlig

August 24, 2017

När du öppnar upp dig och är ärlig så känns det så mycket bättre. Det är bra att prata om sina utmaningar och hinder. Annars har du en tyngd inom dig.

00:0000:00

14. Michel Issa: Munken Som Blev Superentreprenör

August 22, 2017

Dagens gäst är kallad multientreprenören han driver 12 olika företag. Där ibland Michel Issa AB Michel Issa invest, cykelgrossisten, konero camp, Michel har en hjälporganisation som heter World Aid Active som har byggt barnhem, sjukhem, hjälpt till med mat. I länder som Syrien, Bangladesh och Indien. Han har fått ett antal utmärkelser han har fått kompassrosen från Kungen inom näringsliv, han blev utsedd till framtidens ledare 2014 av Toyp, han blev utsedd till en av Sveriges supertalanger 2012 av veckans affärer. Michel är en internationell föreläsare inom entreprenörskap, mångfald och integration.

 

Michel vill verkligen hjälpa andra att lyckas. Han vill göra skillnad i människor liv. Ett citat från Michel är ”när andra lyckas så lyckas jag” Michel drömde om att bli munk efter utbildningen förstod han att han var ämnad för något annat. Han sökte flera jobb men trots det var han arbetslös och idag kallas han superentreprenör. Han har verkligen en spännande resa jag är glad att kunna dela hans resa med er. Utan vidare introduktion här är Michel Issa.

00:0000:00