Bli din bästa version

27. Charlie Eriksson: Hur Du Gör Hinder Till Din Styrka

November 7, 2017

Det här kan vara en av dom viktigaste avsnitt som jag har gjort. Det kan vara så att det till och med kan rädda liv. Det här avsnittet handlar om psykisk ohälsa och socialt entreprenörskap. Det är med glädje jag presenterar veckans gäst som är Charlie Eriksson. Charlie driver det viktiga informationsprojektet Aldrig Ensam som belyser ämnet psykisk ohälsa. Han har själv upplevt psykisk ohälsa som depression, panikångestattacker och självmordsförsök. Charlie har skapat ett stort socialt sammanhang via sociala medier med över 140 tusen följare på Facebook. Han har verkligen brutit isen när det kommer till psykisk ohälsa. För att nämna några saker har han blivit årets sociala entreprenör 2014 och 2016, årets föreläsare 2016 utsedd av SAJ, Stora kommunikatörspriset 2017, Sveriges 100 mäktigaste unga 2017 mm.

Han har nyligen släppt sin bok Aldrig Ensam som handlar om Charlies historia och psykisk ohälsa. Ni hittar den överallt där ni hittar böcker så köp ditt ex nu. Det kommer en tävling via min Instagram där ni kan vinna två exemplar av Aldrig Ensam som är signerade av Charlie samt Aldrig Ensam armband så håll koll på det.

 

Saker vi pratar om idag är projektet Aldrig Ensam, psykisk ohälsa, sociala medier, varumärken, socialt entreprenörskap, hinder i livet och hur de kan stärka oss, Charlies föreläsningar, ambassadörer för Aldrig Ensam, lärdomar från livet, där emellan kommer det massa skratt och roliga historier. Utan vidare introduktion här är Charlie Eriksson.