Bli din bästa version

45. Peter Dahlgren: Hur Du Lyckas Med Aktier & Sparande

February 27, 2018

Den här veckan handlar avsnittet om aktier, sparanden, pension, kryptiska valutor och robotar. Därför har jag såklart bjudit in en av Sveriges kunnigaste på sparande och pension som är Peter Dahlgren. Peter Dahlgren är idag VD på Nordnet som är en digital bank som värderar innovation högt. Idén bakom Nordnet är att ge spararna kontroll över sina investeringar och sitt pensionssparande. Peter är också en entreprenör på sidan av. Han har tidigare varit chef inom finans på SEB, Nordea och Skandia och har 20 års erfarenhet inom finans. Han har varit med och grundat sjunde apfonden och har jobbat med Peter Norman som har varit finansmarknadsminister i förra regeringen och Anders Borg som har varit finansminister.

Idag pratar vi om hur man lyckas med aktier, sparande och pension. Vad ett ISK konto är och vilket konto man borde använda i sitt sparande. Vi pratar om kryptiska valutor hur det fungerar och om man ska investera i det eller inte. Vi pratar om robotar som Nordnet använder sig av, hur fungerar det? Kommer robotarna ta över våra jobb? Vi pratar om Nordnet vision, förändringsarbete och Peters ledarskap. Vad som gör att företag växer och lyckas och vad som är skillnaden på de som inte gör det? Utan vidare introduktion här är Peter Dahlgren.

För gamla kunder på Linas Matkasse https://linasmatkasse.se/kontakta-oss?c=BLIDINBASTAVERSION&utm_source=influencer&utm_medium=insta&utm_campaign=blidinbastaversion

För er som är intresserade av coachutbildning http://www.coachstjarnan.se/ 

Följ mig för inspiration på www.instagram.com/kimschoultz