Bli din bästa version

48. Karin Holmström: Utveckla Din Kreativitet

March 20, 2018

I det här avsnittet har vi med oss Karin Holmström som är konstnär. Karin har älskat att måla sen hon var liten. Som för många av oss så var det bara en hobby till en början. Målet var först att få sig ett bra jobb, då pluggade Karin ekonomi och fick ett riktigt bra jobb på H&M. Karins pappa fick cancer och gick hastigt bort för några år sedan, därefter började hon måla igen och hamnade i flow. Nu idag är hon konstnär på heltid och har verk som har varit på Louvren och på Malou efter tio mm. Som sagt så älskar jag personer som vågar följa sina drömmar och passioner det har Karin gjort och hon är ett bevis på att det aldrig är försent för att besanna dom.

Idag pratar vi om Karins resa från Ekonom till konstnär. Hur hon hittade mod till att börja satsa på konstkarriären. Vi pratar om hur Karin inte såg sig själv som kreativ till att idag leva på sin kreativitet, att vi alla människor är kreativa varelser. Vi pratar om vad som behövs för att vara konstnär och att driva eget. Karin berättar om processen när hon målar, vad hon vill förmedla med sin konst och olika välgörenhetsorganisationer hon hjälper. Utan vidare introduktion här är Karin Holmström.  

 

För att gå med i utmaningen #Förändrigdigpåenvecka. Där du har chans att vinna en apple watch gratis. Gå in på www.kimschoultz.com och gå vidare till sign up så kommer jag att mejla ut utmaningarna till er. Utmaningen är mellan 26-30 Mars!

Få 1000 kr i rabatt på coachkursen jag har gått www.coachstjarnan.se