Bli din bästa version

53. Daniel Brodecki: Människan Bakom Prestation

May 1, 2018

Den här veckan har vi med entreprenören Daniel Brodecki som driver det mentala gymmet - MindClub. Men framförallt är han en fantastisk människa som vill göra gott. MindClub hjälper människor att både prestera och må bättre genom kurser som stärker människors självkänsla vilket gör många till en bättre version av sig själva.
Jag har själv gått MindClubs 2 dagarskurs för drygt 5 veckor sedan och det har hänt mycket för min egna trygghet och självförtroende sen dess. Innan Daniel startade MindClub har han jobbat med ledarutveckling och medverkat i SVTs tv-program Kärlekskoden. Under 2 års tid lämnade Daniel sin hemstad Gävle för att resa jorden runt vilket gjorde en stor skillnad i hans egna utveckling som person.

I dagens avsnitt pratar vi om personlig utveckling kopplat till att resa. Vikten av att lämna sin bekvämlighetszon för att växa. Vi pratar om min utveckling, upplevelse och skillnad efter kursen. Att som kille prata om känslor. Vi kommer också in på Avicii och hans dokumentär. Vi pratar om psykisk ohälsa och antidepressiva mediciner och möjliga lösningar till att minska psykisk ohälsa från grunden utan mediciner.
Utan vidare introduktion här är Daniel Brodecki.

Avsnittet presenterar av Kognito som säljer kosttillskott för att ta del av deras produkter gå in här www.kognito.nu/?utm_campaign=kimschoultz&utm_source=kimschoultz